HEMSTÄDNING
Den återkommande städningen kallas veckostädning. Det är du som tillsammans med Vellinge Städservice bestämmer vilka rum i din bostad som ska ingå och vad som ska utföras. Normalt utför vi nedanstående moment i en veckostädning. Du kan även välja att låta tvätt och strykning ingå.
STORSTÄDNING
Ett par gånger om året behöver hemmet genomgång, där man inte kan komma vid regelbundenstädning. Därför rekomenderar vi Storstädning som en komplimang till Hemstädning där man inte kommer åt.
FÖRETAGSSTÄDNING
För bästa trivsel och efektivt arbete i en företagslokal, kontor eller butik, låt oss hjälpa er med städning så kan ni ägna den tiden åt det ni är bäst på.
FLYTTSTÄDNING
När det är dags för ett nytt hem är det mycket som måste ombesörjas. Samtidigt som ditt och familjens fokus ligger på det nya boendet och alla de möjligheter det för med sig, behöver du också ta hand om och städa upp det gamla hemmet. Kraven på avflyttningsstädning är mycket höga. Städningen är en del i överlåtelsen och har inte annat avtalats ska bostaden vara väl städad och rengjord vid överlåtelsen. En flyttstädning är en totalrengöring av bostaden och därför mycket omfattande.
När du anlitar
TRÄDGÅRDSARBETE
TILLÄGGSTJÄNSTER

Kontakta oss för prisförslag eller offert på nedan angivna kontakt. 

Givetvis är både privatpersoner och företag varmt välkomna att kontakta oss.

Måndag - Fredag
09:00 - 18:00
Lördag
09:00 - 15:00
Söndag
Stängt

Mobil

0704 532 667