REFERENSER PRIVATPERSONER

Så här säger några av våra privatkunder om oss:

"Jag är jätte nöjd med Vellinge Städservice, de är punktliga, bra städning, villiga att hjälpa till, ändra tider, förlänga tider.
Städpersonalen är vänliga och duktiga. Jag får fullservice och alltid som jag vill. Jag uppskattar detta."

Maj Fritz / Ljunghusen

"Min man och jag har anlitat Vellinge Städservice sedan 2,5 år tillbaka och är mycket nöjda. Personalen är noggrann och pålitlig och mycket trevlig att ha att göra med. Utan tvekan är Vellinge Städservice ett av de bästa städbolagen vi anlitat och vi kan varmt rekommendera deras tjänster!"

Maria med familj / Falsterbo

"Vi kan med glädje ge Vellinge Städservice de bästa rekommendationer. Personalen är positiv, noggrann, effektiv och mån om kunden.
Vi har även rekommenderat Vellinge Städservice till våra grannar, som också är mycket nöjda.
"

Olle och Ann-Margreth Silfver / Höllviken

"Jag är mycket nöjd med städningen. Vellinge Städservice har varit mycket tillmötesgående avseende önskemål om tider för städningen. Jag kan också lita på att de kommer efter avtalat tidsschema."

Christina Fürst Franson

"Jag är nöjd med Vellinge Städservice tjänster och jag har informerat mina vänner om det och de har nu i sin tur också anlitat Vellinge Städservice."

Siv Nilsson / Ljunghusen

"Vi har anlitat Vellinge Städservice i ett par år nu och tycker det är underbart att komma hem till ett välstädat hus. Trevlig personal och flexibla!"

Familjen Gynnerstedt / Ljunghusen

"Ville bara skriva några rader och tacka för Er städservice. Med ålderns rätt har min hustru och jag blivit "lite lata och lyxiga", vilket bl.a. innebär att vi överlåtit städningen av vår nuvarande lägenhet till Ert städföretag. Det är nu inne på 2:a året och det har fungerat bra och vi är mycket nöjda och med nuvarande Rut-avdrag blir vår kostnad inte heller oöverkomlig. Jag vill med varmt hjärta verkligen rekommendera Ert företag!"

Sten Lindgren / Höllviken

"Vellinge Städservice är för oss ett mycket bra alternativ. De är noggranna, kommer alltid i tid och vi kan lita på att de gör sitt jobb."

Nicklas Arwefjäll / Ljunghusen